Modelbouw Vereniging Hilversum

Inloggen leden

Open dag Omroep Modelspoorclub

Zaterdag 9 november 2019 van 10.00 tot 15..00 uur organiseren onze collega's van de Omroep Modelspoor Club een Open Dag in haar clubruimten in de Diependaalse Kerk,  Diependaalselaan 138 1214 KE in Hilversum.

Op de 2e verdieping *) tonen zij de bezoekers de digitale clubbaan met Nederlandse uitstraling. Hier demonstreren zij wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op modelspoorgebied. De leden kunnen u er alles over vertellen.

Op de 1e verdieping treft u een spoor 1 Modulebaan voorzien van de bekende “Gotische Boog”. Een lust voor het oog! Voorts heeft de Treinendokter weer zijn spreekkamertje ingericht, waar u met kleine reparaties of advies terecht kunt. (max. 2 treinen per bezoeker). Ook treft u er de “Weg-geef-tafel” aan, waar u lectuur en wat andere zaken kunt uitzoeken en gratis meenemen.

Voor de kinderen staat weer de Märklin-kinderbaan opgesteld, waar ze naar hartenlust mee mogen spelen. Daarnaast kunnen ze op de clubbaan de overweg bedienen en een echt “Overwegdiploma” behalen. Ten slotte bieden ze een bescheiden hoeveelheid overtollig materiaal (treinen, wagons, huisjes etc.) aan tegen kleine prijsjes.

Op de begane grond kunt u nog de gezellige Fancy Fair (van 10 tot 14 uur) van de kerkgemeenschap bezoeken.

Kortom er valt veel te beleven en te bekijken op onze Open Dag.

DE TOEGANG IS GRATIS !!   - U bent van harte welkom

website: https://sites.google.com/site/omroepmodelspoorclub/home

*) helaas zijn onze ruimten niet toegankelijk voor minder validen i.v.m. de aanwezigheid van trappen